Follow Me @noorshafila

Wednesday, September 21, 2016

Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Dah lama aku teringin nak ada mangkuk tingkat aka tiffin ni.  Aku rajin jugak usha-usha IG yang jual mangkuk tingkat ni untuk cuci mata :) Tengok warna2 dia pun dah menawan hati. Tapi sampai ke hari ni tak juga terbeli.

Ni terjumpa pulak GA dari El Darwena. Tergedik-gedik terus join. Syarat penyertaan pun mudah saja.... like dan follow (hehehe). Korang yang nak join GA by El Darwena ni klik aje banner kat bawah okey.


"Oh mangkuk tingkat yang comel, marilah kepadaku".

1 comment:

  1. Singgah dari segmen yang sama :) GOOD LUCK . done follow
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah