Follow Me @noorshafila

Friday, March 24, 2017

Rain, please go away


Rain rain go away
Come again another day

Salam Jumaat semua.

Kat KL hujan dari pagi dan masih lagi renyai-renyai kat luar. Bila hujan kat luar. Dalam pejabat pulak ber-aircond. Memang kesejukan lah. Cik Ila doakan semoga pemandu-pemandu kenderaan kat luar sana berhati-hati ketika memandu di dalam keadaan hujan ni. Kita selalu dengar kemalangan sana-sini bila jalan basah. Ingat orang tersayang dan hargai nyawa kita dan juga orang disekeliling kita. Sebab kitu hidup di dalam satu komuniti yang berkait di antara satu sama lain. Setiap apa yang berlaku akan memberi kesan kepada diri kita sendiri dan juga orang lain.

Anak berdua ni memang Hantu Mamee Biskidz. Omma leka je, Aleena pun depa suap.

LAZADA Birthday Sale
Hari ni last day untuk shopping BIRTHDAY SALE di LAZADA. Cik Ila asyik terlepas flash sale saja. Harap ada lagi lah barang-barang yang Cik Ila nak beli dalam next flash sale. Dan hari ni ada SanDisk Deal. Ada exclusive launch untuk new arrival. Memang kaw-kaw harga sehingga 50%.  Klik banner kat bawah ye kalau korang berminat. Cuci-cuci mata pun boleh.




1 comment:

Tudung Si Comel

tudung sekolah