Powercat The Meow Fun Run 2017

April 20, 2017 ILA shafila 8 Comments

 | Next running event Cik Ila |


EVENT: Powercat The Meow Fun Run 2017 
DISTANCE: 5 km
DATE: 20 May 2017 (Saturday)
VENUE: Start/Finish – Stadium UPM, Serdang
TIME: 7.00am start for 5 km & 1.5km Fun Run




Buat awak-awak yang suka dengan haiwan comel dan manja ini, Powercat dengan kerjasama Majalah Haimeow akan menganjurkan The Meow Fun Run 2017 pada 20 Mei ini bertempat di Stadium UPM, Serdang. Siapa yang tak teruja nak berlari sambil membuat amal bantu mengumpul dana untuk rumah perlindungan kucing yang memerlukan. Ada pelbagai aktiviti lain yang menarik lagi selain dari aktiviti larian ni seperti penampilan kucing selebriti (Oh My Jep), aktiviti kanak-kanak, face painting, best cat costume, cabutan bertuah dan banyak lagi.


Pendaftaran masih lagi buka sampai 20 April 2017 (hari ni) ye.


Tunggu Cik Ila story pasal Meow Run ni ye.

Psst...Cik Ila dah ter obses dengan running pulak.

8 comments:

  1. seronok run run meow..(^_^). Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar ni. ok Ucing, nanti Cik Ila join ye.

      Delete
  2. Menariknya! tapi jauh pulak dengan tempat syed tak dapat lah nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..kalau Syed join boleh lah Cik Ila jumpa in-person.

      Delete
  3. Hi... ada jugak eh larian betemakan meow meow nih hahahah.. Deabak!
    AMERZING pon ada post short story pasal kucing. Jemput datang!

    http://ameridzuan.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time nak join dgn tema cat meow ni. Nanti Cik Ila jenguk story Amer ye.

      Delete
  4. ya..amat menarik untuk berlari ..

    sihat dapat..

    hadiah juga dapat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa puas je.....baru nak train body dengan larian.

      Delete